► Ingrediente
► 500 g ciuperci
► 8 pulpe de pui
► o legătură ceapă
► o legătură pătrunjel
► 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui
► 125 g unt
► sare
► piper
► 300 g orez
► cimbru uscat și măcinat
► Preparare:
1. Se condimentează puiul cu sare, piper și cimbru și se lasă la rece 5-10 minute. Între timp, se curăță ciupercile, se spală bine și se taie feliuțe.
2. Se curăță ceapa, se toacă mărunt și se călește în unt și ulei. După ce a devenit transparentă, se adaugă copanele de pui și ciupercile. Se toarnă apă, din când în când, şi se pune pătrunjelul, la final.
3. Separat, se alege orezul, se spală și se pune să fiarbă cu o lingură de unt, sare și puțin piper. După ce s-a făcut soteul, se servește cu pilaf.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri