Ingrediente:

  • un piept de pui
  • 100 g unt
  • o legătură
    ceapă verde
  • 3-4 lingurițe muștar iute
  • 200 ml smântână de gătit
  • sare
  • piper alb și negru
  • o linguriță amidon
  • 1. Carnea se taie cuburi care se pun să se
    călească în unt topit. Se presară cu sare.
    2. După ce și-au schimbat culoarea, se
    adaugă ceapa tocată, se lasă puțin să se
    înmoaie și se pune muștarul.
    3. Se amestecă bine, se toarnă apă cât să
    acopere ingredientele și se lasă la fiert
    20 de minute.
    4. Smântâna se amestecă bine cu amidonul,
    se desface cu puțină apă și se toarnă
    peste pui. Se mai lasă la fiert 10 minute. La
    final se potrivește gustul din nou de sare și
    de piper.

    Sursa foto:Shutterstock