Ingrediente
1. În unt, se pune ceapa la călit, se adaugă carnea tăiată fâșii subțiri și se lasă să-și schimbe culoarea.
2. Se presară cu sare și piper si se adaugă ciupercile tăiate mărunt.
3. Se adaugă muștarul, vinul alb și se amestecă. După ce s-a evaporat vinul, se adaugă smântâna.
4. Se pune compoziția într-un vas termorezistent și se dă la cuptor 30 de minute. Se aduce la masă cu mărar deasupra.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri