Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 ardei graşi
  • o ceapă
  • 2-3 linguri muştar picant
  • 150 ml sos de roşii
  • 150 ml supă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • verdeață
  • Preparare:
    1. Carnea se presară cu sare şi
    piper şi se rumeneşte în ulei.
    2. Se scoate apoi, se mai adaugă
    ulei, dacă este cazul, şi
    se pun ceapa şi ardeii tăiate
    mărunt.
    Se lasă să se înmoaie,
    se repune carnea, se adaugă
    muştarul şi supa.
    3. Se lasă la fiert 30 de minute
    şi apoi se adaugă sosul de roşii.
    Se mai lasă 10 minute.
    4. Se verifică gustul de sare și
    piper şi se aduce la masă cu
    verdeaţă, după gust.

    Sursa foto:Shutterstock