Ingrediente
Preparare:
1. Carnea se presară cu sare şi
piper şi se rumeneşte în ulei.
2. Se scoate apoi, se mai adaugă
ulei, dacă este cazul, şi
se pun ceapa şi ardeii tăiate
mărunt.
Se lasă să se înmoaie,
se repune carnea, se adaugă
muştarul şi supa.
3. Se lasă la fiert 30 de minute
şi apoi se adaugă sosul de roşii.
Se mai lasă 10 minute.
4. Se verifică gustul de sare și
piper şi se aduce la masă cu
verdeaţă, după gust.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Unde e acum Prințesa Lia? S-a dus special în această țară! A comunicat cu Prințul Paul? Detalii ieșite la iveală
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri