Ingrediente
- 1/2 pui porţionat
- o lămâie
- 200 g ficat de pui
- 2 legături ceapă verde
- o ceapă uscată
- 2-3 linguri ulei
- 2 linguri făină
- 500 ml lapte
- sare
- piper
1. Ficatul de pui se pune la fiert în apă și se lasă aproximativ 20 de minute.
2. În ulei încins se rumeneşte puiul tăiat şi ficatul fiert, apoi se scot.
3. În acelaşi ulei se pun cele două tipuri de ceapă tocate şi se lasă să se înmoaie.
4. Se adaugă făina, se lasă la călit 5 secunde şi se desface cu lapte.
5. Se adaugă bucăţile de pui, ficatul, lămâia tăiată rondele, se mai adaugă lapte şi se lasă la fiert 30 de minute. Se potrivește gustul de sare şi piper.
Sursa foto: Shutetrstock
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri