Ingrediente:
1. Cartofii se pun la fiert întregi în apa clocotită cu sare.
2. Carnea se stropește cu sucul unei lămâi, se presară cu sare și piper și se dă la cuptor.
3. Cartofii fierți se taie felii, a doua lămâie la fel și se pun în tavă pe lângă pui.
4. Se presară cimbrul, se toarnă vinul și uleiul și se lasă la cuptor în continuare.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)