Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 50 g unt
  • 200 ml supĂ de pui
  • 100 g bacon afumat
  • o ceapă
  • 100 ml vin roșu dulce
  • 1 kg cireșe fără sâmburi
  • sare
  • piper

1. Într-o tigaie cu unt topit se călesc ceapa tocată mărunt și baconul afumat.
2. Se scot acestea din tigaie și se pune carnea. Se lasă 10 minute și apoi se transferă într-un vas mai amre. Se pun ceapa și baconul, se adaugă 100 ml de apă, se acoperă și se lasă la fiert 35 de minute.
3. Se scoate carnea, se pune jumătate din cantitatea de vin, se toarnă supa în 3 reprize și se lasă la fiert 10 minute. Apoi, se adaugă restul vinului, cireșele și carnea.
4. Se lasă pe foc încă 5 minute, potrivind gustul de sare și piper.

Sursa foto:Northfoto/Colorise

Mai multe retete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro