Ingrediente:
1. Se bat ouăle cu sare, piper, pudra de ceapă și pudra de usturoi.
2. Carnea se pune în amestecul de ouă, iar fulgii de porumb se mărunțesc puțin.
3. Fiecare bucată de pui se trece prin fulgii de porumb și apoi se ține carne de pui la frigider minim 15 minute.
4. Se încinge uleiul și se prăjesc bucățile de pui pe ambele părți și se scot pe șervete de hârtie.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri