● o ceapă
● 3 roșii
● 2 linguri curry
● 50 g smântână
● un praf scorțișoară
● nucșoară
● sare
● piper
● 2 linguri ulei
● sucul unei lămâi
● 50 g fulgi de migdale
● 4-5 smochine uscate
1. În ulei se pune ceapa tocată, la rumenit și, dupa ce s-a înmuiat, se adaugp carnea de pui tăiată cuburi. Se amestecă și, când i s-a schimbat culoarea, se presară curry-ul, scorțișoara, nucșoara, sarea și piperul.
2. Se pun și roșiile curățate de coji și semințe, smochinele și 200 ml apă. Se lasă la fiert 25 de minute.
3. Se trage de pe foc apoi se adaugă smântâna, sucul de lămâie și fulgii de migdale.
PARTENERIATE
Redactia.ro
Descoperire uluitoare după 5000 de ani! A fost găsită Arca lui Noe. Motivul pentru care a fost ținută ascunsă atâta timp
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)