Ingrediente:
► 4 ouă ►125 g zahăr ►125 g făină ►un pliculeţ praf de copt
►200 G CĂPŞUNE ►50 ML ULEI
1. Ouăle şi zahărul se mixează cel puţin 15 minute şi după
ce s-a obţinut o cremă albă, spumoasă se adaugă uleiul, praful de copt şi făina. Se amestecă delicat cu o lingură.
2. Tava de copt se tapetează pe fund cu felii de căpşune şi se toarnă aluatul. Se coace pentru aproximativ 20 de minute, verificând cu o scobitoare dacă s-a copt.
3. Se lasă prăjitura să se răcească în tavă, apoi se scoate şi se aduce la masă invers, cu căpşunele deasupra.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_102866672ded3956ae42189934e978be.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_04424003f6f5781138c481805cdc05f5.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_27a589e369efcaf8e2a7aa38833b8c8c.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)