Ingrediente:
1. Făina se amestecă ușor cu praful de copt, bicarbonatul şi un praf de sare.
2. Se amestecă 3/4 din cantitatea de zahăr, 100 g unt, ouăle şi uleiul şi apoi se omogenizează cu făina. Se adaugă esenţa, coaja de lămâie şi vinul în trei reprize.
3. Se toarnă aluatul într-o formă de copt unsă cu ulei, tapetată cu hârtie şi stropită şi aceasta cu ulei, se pun boabele de struguri deasupra şi se lasă la cuptor 20 de minute. Se scoate, se pun restul untului şi restul
de zahăr peste struguri şi se mai lasă la cuptor 20 de minute.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Gigi Becali: „Prima nevastă este dar, a doua este milă, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă pentru tine te iartă, dar a treia se zice că este…”
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri