Ingrediente:
► 3 ouă
►14 linguri+3 linguri zahăr
►14 linguri ulei
►14 linguri lapte bătut
►făină cât cuprinde
►un praf de copt
►esenţe
►500 g brânză dulce proaspătă
►stafide
►zahăr pudră
1. Se bat ouăle împreună cu zahărul, se adaugă uleiul, laptele bătut şi apoi făina, cât să iasă o compoziţie de consistenţa unei creme mai groase. Se adaugă praful de copt dizolvat în puţin oţet şi esenţele, după preferinţe.
2. Într-o formă de iepuraş de silicon se toarnă jumătate din compoziţie, apoi se pune brânza dulce amestecată cu stafidele şi 3 linguri de zahăr şi apoi restul de compoziţie.
3. Se bagă pentru 40 de minute în cuptorul încălzit în prealabil, iar când se scoate, se presară cu zahăr pudră.
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)