Ingrediente:
1. Untul cu zahărul se freacă bine până se
obține o cremă în care se adaugă ouăle,
chiar dacă zahărul nu s-a topit încă.
2. Se mixează bine pentru a ajuta la topirea
zahărului, se adaugă grișul, făina amestecată
în prealabil cu praful de copt și nuca
de cocos, se amestecă și apoi se lasă compoziția
timp de 3 ore să se umfle grișul.
3. Se unge cu puțin unt forma de copt, se
pune aluatul și se dă la cuptor 20-30 de
minute, până ce trece testul cu scobitoarea.
4. Se lasă să se răcească în tavă și apoi
se taie.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Unde e acum Prințesa Lia? S-a dus special în această țară! A comunicat cu Prințul Paul? Detalii ieșite la iveală
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri