Ingrediente:
1. Untul cu zahărul se freacă bine până se
obține o cremă în care se adaugă ouăle,
chiar dacă zahărul nu s-a topit încă.
2. Se mixează bine pentru a ajuta la topirea
zahărului, se adaugă grișul, făina amestecată
în prealabil cu praful de copt și nuca
de cocos, se amestecă și apoi se lasă compoziția
timp de 3 ore să se umfle grișul.
3. Se unge cu puțin unt forma de copt, se
pune aluatul și se dă la cuptor 20-30 de
minute, până ce trece testul cu scobitoarea.
4. Se lasă să se răcească în tavă și apoi
se taie.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_04424003f6f5781138c481805cdc05f5.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_27a589e369efcaf8e2a7aa38833b8c8c.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_1d4db1f0980ae424d437edb5d75eb1e0.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)