Ingrediente:
►6-8 piersici
►6 ouă ►200 g unt
►275 g zahăr pudră
►un plic zahăr vanilat
►o linguriță esență de migdale
►sare ►175 g făină
1. Se spală bine piersicile și se scot sâmburii. Se stropesc cu esenţă de migdale.
2. Se freacă untul cu zahărul, sarea și zahărul vanilat, se adaugă ouăle, unul câte unul, și se bat bine cu mixerul.
3. Se cerne făina și se încorporează în compoziție ușor, ca să nu se lase. Se toarnă în tava tapetată cu unt şi făină, se întinde uniform și se așază fructele lăsând spații între ele pentru a putea fi tăiată prăjitura.
4. Se bagă în cuptor şi se coace la 160°C. După ce s-a răcit, se pudrează cu zahăr.
PARTENERIATE
Redactia.ro
Vă mai amintiți de Lila din ”Vacanța Mare”? Ce s-a ales de ea? Drama neștiută a actriței
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)