Ingrediente:
Pentru stratul de bază:
Pentru stratul de mere:
Pentru stratul superior:
1. Merele se curăță, se trec prin răzătoare
și apoi se amestecă bine cu zahăr și suc de
lămâie.
2. Făina se amestecă cu bicarbonatul și
scorțișoara și, separat, se amestecă untul
cu zahărul.
3. Se adaugă ouăle, unul câte unul, și se
amestecă până ce se omogenizează. Apoi,
cu mixerul la viteză mică, se pune făina,
alternativ cu smântâna și se toarnă într-o
formă tapetată cu hârtie de copt.
4. Se întind merele scurse și apoi compoziț
ia obținută din amestecul ingredientelor
pentru stratul superior. Se coace o oră.
Sursa foto:Shutterstock
Încearcă și una din rețetele de prajitura cu mere de aici
PARTENERIATE
Redactia.ro
Trăiește din ce găsește prin tomberoane! Mama lui vitregă este faimoasă, dar nu-i dă niciun ban. Îl lasă să trăiască de pe o zi pe altă, în condiții inumane 😭😭😭
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)