Ingrediente:
1. Untul se topește la microunde, biscuiții se mărunțesc la
robot, iar alunele se taie cu cuțitul.
2. Se amestecă apoi untul cu biscuiții și
alunele și se pune amestecul într-o formă
de chec. Se nivelează și se dă la rece.
3. Se pregătește gelatina conform instruc-
țiunilor de pe pachet, iaurtul se împarte în
două, jumătate se amestecă cu zahăr, iar
jumătate cu căpșunele mărunțite la mixer.
4. Se repartizează gelatina în cele două
compoziții cu iaurt și se toarnă în tava cu
biscuți întâi amestecul cu căpșune și apoi
iaurtul simplu. Se lasă la frigider de pe o zi
pe alta și se servește cu căpșune proaspete
deasupra.
Sursa foto: Thinkstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)