Ingrediente pentru prăjitură cu gem și fulgi de ovăz:
● 220 g zahăr brun
● 250 g făină
● 160 g fulgi de ovăz
● 225 g unt
● un praf de sare
● 6-8 linguri gem, după gust
1. Se pun într-un vas făina, zahărul, sarea și fulgii de ovăz. Se adaugă untul la temperatura camerei și se amestecă cu degetele pentru a obține un aluat nisipos.
2. Se pune jumătate din cantitate în tava de copt tapetată cu hârtie de copt și se tasează.
3. Se pune stratul de gem și apoi se presară restul aluatului.
4. Se lasă la cuptor 35 de minute. Se lasă să se răcească în tavă.
Vezi aici o colectie de retete de prajituri de post!
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri