Ingrediente:
1. Se unge cu unt o tavă mică de copt.
2. Untul se topește la foc mic până ce devine ușor maroniu, se adaugă bezelele ușor sfărâmate și se amestecă.
3. Se trage vasul de pe foc, se pune untul de arahide, se amestecă pentru a-l topi și apoi se adaugă fulgii de orez.
4. Se pune amestecul în tava unsă cu unt, se dă la rece două ore și apoi se decorează cu ciocolată topită, pusă cu furculița înmuiată în ciocolată. Se taie și se servește.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri