Ingrediente:
un pachet foi de napolitană
un pachet 250 g unt sau margarină
300 g biscuiți simpli fără cremă
250 g nucă măcinată
250 g zahăr tos
5 linguri cacao
250 ml lapte
o fiolă esenta de rom
Pentru ornat: 300 g ciocolată albă
topping de căpșune
Mod de preparare:
- Se fierbe laptele cu zahărul până clocotește, apoi se ia de pe foc și se adaugă în el untul tăiat bucățele, nuca măcinată și cele 5 linguri cu cacao. Se adaugă apoi în cremă biscuiții sfăramați și esența de rom.
- Crema se întinde între foile de napolitană. Prăjitura se glazurează cu ciocolata albă topită la bain marie și se ornează cu topping de căpșune.
Sursă foto: Valerian Rădescu
PARTENERIATE
Redactia.ro
Faima, bat-o vina! Pamela din Dallas nu mai arăta deloc așa! Actrița (71) s-a transformat total după ce a renunțat la actorie
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)