Ingrediente:
un pachet foi de napolitană
un pachet 250 g unt sau margarină
300 g biscuiți simpli fără cremă
250 g nucă măcinată
250 g zahăr tos
5 linguri cacao
250 ml lapte
o fiolă esenta de rom
Pentru ornat: 300 g ciocolată albă
topping de căpșune
Mod de preparare:
- Se fierbe laptele cu zahărul până clocotește, apoi se ia de pe foc și se adaugă în el untul tăiat bucățele, nuca măcinată și cele 5 linguri cu cacao. Se adaugă apoi în cremă biscuiții sfăramați și esența de rom.
- Crema se întinde între foile de napolitană. Prăjitura se glazurează cu ciocolata albă topită la bain marie și se ornează cu topping de căpșune.
Sursă foto: Valerian Rădescu
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri