Ingrediente:
Pentru aluat:
- 300 g făină
- un plic praf de copt
- 2 linguri zahăr brun
- 30 g migdale măcinate
- 1/2 linguriță scorțișoară
- 200 g margarină rece
- 3 linguri apă rece
Pentru umplutură:
- 4 linguri coniac
- 200 g curmale
1. Curmalele și coniacul se pun într-un vas și se lasă 4 ore.
2. Pentru aluat, ingredientele se amestecă și se frământă. Se lasă la frigider 30 de minute. Se scoate, se împarte în două. Se întinde prima parte într-o tavă unsă cu margarină și tapetată cu puțină făină.
3. Curmalele se trec prin mașina de tocat pentru a obține o pastă și apoi se pun ca umplutură.
4. Se întinde și a doua parte de aluat și se pune foaia deasupra umpluturii de curmale. Se înțeapă cu o furculița, apoi se coace 30-40 de minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri