Ingrediente:
Pentru umplutură:
1. Într-o formă unsă se pune amestecul de biscuiți și unt topit.
2. Gelatina se desface în puțină apă rece. Brânza se omogenizează cu zahărul și gelatina amestecată cu lapte călduț și frișca bătută.
3. Se toarnă totul peste baza din formă și se lasă o noapte la rece. Se presară pudra de ceai verde deasupra.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri