Ingrediente:
Pentru umplutură:
1. Făina se amestecă bine cu zahărul, gălbenușul, sarea și sucul de lămâie. Se adaugă margarina rece și praful de copt. Se amestecă și se dă la rece. Jumătate din cantitate se pune într-o formă de copt.
3. Pentru umplutură, se amestecă untul cu zahărul și gălbenușurile. Grisul se amestecă apoi cu brânza de vaci. Se bat albușurile si se adaugă peste brânză după ce amestecul cu unt a fost încoporat celui cu brânză.
4. Se pune amestecul de brânză peste primul strat de aluat, restul aluatului se pune deasupra prin presărare și se dă la cuptor pentru 60 de minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri