Ingrediente:
1. Spanacul se taie mărunt și se pune la călit în tigaie cu 50 g unt și
usturoiul.
2. Se amestecă și, după ce a devenit moale, se trage tigaia de pe foc
și se adaugă roșiile tăiate și baconul tăiat cuburi cât mai mici.
3. Fiecare felie de carne se taie în două, se presară cu sare și piper și
se reconstituie ca un sandvis cu spanac între bucățile de carne.
4. Se pun toate porțiile astfel preparate într-o tavă de cuptor, se
repartizează deasupra fiecărei porții untul care a rămas, se presară
cașcaval și se lasă 15 minute la cuptor.
Sursa foto: Northfoto/Colorise
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri