Ingrediente:
1. Aluatul se întinde pe masa presărată cu puţină făină.
2. Se taie pătrate care se ung cu miere cu ajutorul unei pensule.
3. Se repartizează fructe de p[dure şi apoi cele patru colţuri se aduc în mijlocul fiecărui pătrat.
4. Se transferă în tava de copt unsă cu unt şi se coc 20-25 de minute. Se lasă la răcit şi se aduc la masă cu zahăr pudră.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri