► Ingrediente
► 500 g mușchi de porc
► 400 g broccoli
► 3 morcovi
► 2 gogoșari
► 2 bucăți ardei verde
► o ceapă mare
► sare
► piper
► cimbru uscat și măcinat
► o crenguță rozmarin
► 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
► Preparare:
1. Mușchiul de porc se condimentează cu sare şi piper. Se stropeşte cu ulei de floarea-soarelui și se bagă în cuptor acoperit cu folie de aluminiu și se lasă aproximativ 60 de minute să se pătrundă bine.
2. Între timp, se pregătesc legumele pentru garnitură. Se curăță, se spală și se taie feliuțe potrivite. Broccoli se rupe buchețele mai mici și se opăresc în apă cu sare.
3. Legumele se pun în tavă împreună cu carnea. Se lasă să se rumenească şi se servesc cu carnea, ornate cu rozmarin.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri