► Ingrediente
► 500 g mușchi de porc
► 400 g broccoli
► 3 morcovi
► 2 gogoșari
► 2 bucăți ardei verde
► o ceapă mare
► sare
► piper
► cimbru uscat și măcinat
► o crenguță rozmarin
► 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui

► Preparare:
1. Mușchiul de porc se condimentează cu sare şi piper. Se stropeşte cu ulei de floarea-soarelui și se bagă în cuptor acoperit cu folie de aluminiu și se lasă aproximativ 60 de minute să se pătrundă bine.
2. Între timp, se pregătesc legumele pentru garnitură. Se curăță, se spală și se taie feliuțe potrivite. Broccoli se  rupe buchețele mai mici și se opăresc în apă cu sare.
3. Legumele se pun în tavă împreună cu carnea. Se lasă să se rumenească şi se servesc cu carnea, ornate cu rozmarin.