► Ingrediente
► 4 bucăți plătică
► 6 ardei
► 2 legături ceapă verde
► 3-4 fire usturoi verde sau
3-4 căței usturoi
► 2 legături pătrunjel proaspăt
► 400 g suc de roșii
► 300 g ciuperci
► 30 ml ulei de floarea-soarelui
► sare grunjoasă
► busuioc
► piper boabe și măcinat
► Preparare:
1. Se curăță peștele, se taie capetele și se spală.
2. Separat, se curăță ceapa, usturoiul și ardeii. Se spală, se toacă mărunt și se călesc în uleiul încins. Apoi se adaugă ciupercile curățăte și spălate.
Se mai călesc câteva minute și se condimentează cu sare, piper și busuioc.
3. Plătica se pune peste legumele călite, se bagă în cuptorul încins și, spre sfârșit, se adaugă sucul de roșii.
4. După ce s-a frăgezit peștele, se acoperă cu sosul de legume și se ornează cu pătrunjel.
Redactia.ro
S-a aflat! Unde e acum Prințesa Lia? S-a dus special în această țară! A comunicat cu Prințul Paul? Detalii ieșite la iveală
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)