Ingrediente
Pentru aluat:
- 500 g făină
- 100 ml apă
- 140 ml iaurt
- 1/2 linguriță bicarbonat
- 3 linguri ulei
- sare
Pentru umplutură:
- un piept de pui
- o legătură ceapă verde
- un morcov
- o ceapă
- 2-3 linguri smântână
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
1. Pentru aluat, se frământă toate ingredientele și se lasă la crescut 30 de minute.
2. Pieptul de pui se pune la fiert cu morcovul şi ceapa, 20 de minute. Apoi se trec toate prin maşina de tocat şi se amestecăcu ceapa verde tăiată mărunt, smântâna, sare şi piper.
3. Aluatul se împarte în 8 bile care se întind în foi mici de 10 cm diametru. Pe fiecare jumătate de foaie se aşază umplutură şi se acoperă cu cealaltă jumătate.
5. Aceste plăcinte se prăjesc în ulei încins şi se scot pe şervete de hârtie. Sunt dumnezeiești!
Poți savura și una dintre aceste placinte de post pe care le-am pregatit pentru tine!
Sursa foto: Shutetrstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri