Ingrediente
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
1. Se face maiaua din drojdie,
zahăr și puțină apă, care se
lasă puțin la dospit. În făină se
tornă maiaua, se amestecă și
se adaugă uleiul. Se toarnă apa
și se framântă până ce aluatul
se desprinde de pereții vasului.
Coca se lasă la crescut.
2. Ceapa tocată și morcovul ras
se călesc în ulei. Se adaugă varza
fideluță și se înăbușă 20 de minute,
amestecând. Ouăle fierte
tari se taie cubulețe. Jumătate
din aluat se așază în tava de copt
unsă, se pune varza, apoi ouăle
și se acoperă cu restul aluatului.
Se coace 40 de minute.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri