Ingrediente:
Pentru aluat:
- 125 g făină
- 100 g smântână
- 5 ouă
- 100 g maioneză
- o linguriță praf de copt
- o linguriță sare
- Pentru umplutura:
- 1/2 varză medie
- o ceapă
- 200 g branză feta
- sare
- Pentru copt:
- semințe diverse
- 25 g unt
- o lingură pesmet
-
Preparare:
1. Varza se toacă mărunt,
se presară cu sare și se lasă
deoparte.
2. Pentru aluat, se amestecă
făina, praful de copt și sarea. În
alt vas, se amestecă smântâna,
maioneza și ouale bătute usor.
Apoi se amestecă cu făina.
3. În tava unsă cu unt și presărată
cu pesmet se pune
jumătate din aluatul cu faină,
se presară varza bine presată
peste care se pun cubulețele de
brânză și ceapa tocată mărunt
și se acoperă cu restul aluatului.
Se presară cu semințe și se lasă plăcinta cu varză
o oră la cuptor.Credit foto: Shutterstock
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Horoscop