Ingrediente:
1. Foile de varză se opăresc 5 minute în apă
clocotită și se lasă la scurs.
2. Între timp, în ulei încins, se pun ceapa
tocată și morcovul ras la călit și apoi carnea
scoasă din membrana de cârnați. Se desface
carnea cu lingura și se lasă 10 minute, la
călit, pe foc.
3. Se taie și varza cât mai mărunt. Se amestecă
varza cu ceapa și carnea. Se condimentează
cu sare și piper.
4. Aluatul se așază într-o tavă de cuptor
tapetată cu hârtie de copt. Se umple cu
varza amestecată cu cârnați și se dă tava la
cuptor pentru 25 de minute.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri