Ingrediente
1. Spanacul se pune 2 minute în apă clocotită şi apoi se lasă la scurs.
2. Ceapa tocată se căleşte în ulei, ouăle se bat ca pentru omletă şi se amestecă apoi cu brânza fărâmiţată şi ceapa.
3. În spanacul scurs se pun nucşoara şi scorţişoara, mărarul și pătrunjelul tocate mărunt, sare, piper și se adaugă ouăle.
4. Într-o tavă de copt se pun cinci foi unse cu unt, apoi amestecul cu spanac, se acoperă cu restul de foi unse
cu unt. Se dă la cuptor pentru 40 de minute.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri