Ingrediente

  • 10 foi plăcintă
  • 750 g spanac congelat
  • 150 g unt
  • 150 g brânză feta
  • 3 ouă
  • 3 cepe
  • o legătură mărar
  • o legătură pătrunjel
  • un praf nucşoară
  • un praf scorţişoară
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Spanacul se pune 2 minute în apă clocotită şi apoi se lasă la scurs.
    2. Ceapa tocată se căleşte în ulei, ouăle se bat ca pentru omletă şi se amestecă apoi cu brânza fărâmiţată şi ceapa.
    3. În spanacul scurs se pun nucşoara şi scorţişoara, mărarul și pătrunjelul tocate mărunt, sare, piper și se adaugă ouăle.
    4. Într-o tavă de copt se pun cinci foi unse cu unt, apoi amestecul cu spanac, se acoperă cu restul de foi unse
    cu unt. Se dă la cuptor pentru 40 de minute.

    Sursa foto: Shutterstock