Ingrediente:
Pentru umplutură:
1. Pentru aluat, se amestecă într-un vas ingredientele și se frământă bine. Se lasă apoi 30 de minute aluatul deoparte, la odihnit.
2. Prazul tăiat rondele se pune la călit în untul topit.
3. Se adaugă cubulețele de bacon și se lasă pe foc aproximativ 10 minute.
4. Apoi, se pune smântâna și se lasă să dea un clocot. Se potrivește gustul de sare și piper.
5. Aluatul se întinde cu sucitorul și se transferă în tava de copt, se toarnă amestecul de praz și se lasă la cuptor pentru 25 de minute.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri