Ingrediente

Pentru aluat:

  • 200 g făină
  • 125 ml apă
  • 10 g drojdie
  • puțină sare
  • o lingură ulei

Pentru umplutură:

  • 300 g telemea
  • 6 ouă
  • 2 legături ceapă

Pentru copt:

  • 2 linguri semințe de susan

1. Se frământă făina cu drojdia, sarea, uleiul și apa. Apoi, se lasă să crească 2 ore, la temperatura camerei.
2. Între timp, se fierb ouăle sa fie tari, se curăță și se taie cuburi. Se amestecă ușor cu ceapa tăiată mai mare și brânza
fărâmițată.
3. Aluatul se divide în două, se lucrează o bucată pe masa presărată cu făină și se așază în tava de copt. Se pune umplutura
și se acoperă cu restul de aluat. Se coace 40 de minute și, cu 5 minute înainte de a fi gata, se presară semințele de susan.

Sursa foto:Shutterstock