Ingrediente:
1. Cartofii curățați se pun la fiert în apă clocotită cu un praf de sare.
2. Între timp, carnea se călește în ulei și, după ce și-a schimbat culoarea, se adaugă ceapa tocată, morcovii cubulețe, mazărea, făina și supa. Se lasă la fiert 5 minute, apoi se trage de pe foc și se pune jumătate din
legătura de pătrunjel.
3. Cartofii fierți și scurți de apă se mărunțesc ca pentru piure, adăugând lapte, unt, sare si piper.
4. Amestecul de carne se aaza într-un vas de cuptor, deasupra se pune piureul de cartofi, se presară cașcavalul și se lasă la cuptor 30 de minute. Se aduce la masă cu restul pătrunjelului.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri