Ingrediente
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
1. Se amestecă făina cu sarea, zahărul, uleiul și drojdia desfăcută în 2 linguri de apă caldă și se adaugă progresiv 150 ml apă călduță. Se frământă și când aluatul a devenit omogen se lasă o oră să crească. Între timp, în jumătate de lingură de ulei se pune la călit baconul tăiat.
2. Se împarte aluatul în patru, se întinde fiecare foaie și se așază în tava de copt. Se ung cele patru
foi cu bulion amestecat cu ulei și se presară baconul prăjit și cașcavalul ras. Se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se ornează pizza cu pătrunjel tocat mărunt.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/46_dda7f86f78dadc166174ed3706056469.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/29_9fdafe3c4b935dcdc80255405c185207.jpg)
Tvmania.ro
Un super serial începe în curând la TV
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_f21480e5c138895e8a35fa4762885d56.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_2bc59951e62bb9cad1b1a749f810d745.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_4b44fd56088eff6c864fc47a21fb651d.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_f7e5d5427ecb26c56a5883080b1bf9cc.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_65a7292155bd277afa6531afbae7657b.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_b5f508bdec2c32c84b0da70c4e154173.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_d9da438d538f7755f8c4d7f85a9334c5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_58a825721eee84b48c572a6c3ccc1f75.jpg)
RECOMANDĂRI
Zacuscă de fasole - Top 5 cele mai bune rețete
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_828f4b5e06e05bebd70a2eb6b45d1ae1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_b8243ba72b55c202b69f8a0cd58b5ecc.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_314fecba9abc9041fa1a618e50ce150b.jpg)
Libertatea.ro
De ce sărbătorim Sfânta Maria de două ori pe an
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_0d5d40c1148f6860bc1fa8638ffaf583.jpg)