Ingrediente
1. Orezul se acoperă cu apă caldă și se lasă deoparte.
2. În ulei se pune ceapa curățată și tocată la calit, 10 minute, apoi se adaugă morcovii tăiați cuburi mici, dovleacul tăiat julienne, chimenul, coriandrul, stafidele, sare și piper.
3. Se lasă pe foc aproximativ 10 minute și apoi se pune peste orezul scurs.
4. Se toarnă apa, care trebuie să depășească orezul cu un cm, se acoperă cu capac și se lasă pe foc pentru 20 de minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri