Ingrediente:
1. Carnea se taie în aşa fel încât să se obţină o foaie cât mai întinsă.
2. Se presară cu sare şi piper pe partea care va fi la interior.
3. Se aşază felii de brânză, se rulează şi se prinde cu scobitori.
4. Se trece carnea prin ouăle bătute, apoi prin pesmet şi se pune la prăjit în baie de ulei. Se scoate pe şervete absorbante.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri