Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • 200 g fasole păstăi
  • un ardei gras
  • 4 felii bacon
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri ulei
  • Pentru servit:

  • smântână
  • muștar
  • mărar
  • 1. Ardeiul tăiat fâșii pe lung și fasolea se pun în tigaie cu o lingură de ulei, sare și piper. Se lasă 5 minute, cât să se înmoaie și apoi se transferă pe cele patru felii piept de pui.
    2. Se rulează, se acoperă cu bacon și se prind cu scobitori. Se adaugă restul de ulei în tigaie și se rumenesc rapid.
    3. Pieptul de pui se transferă apoi într-un vas de cuptor, se pune uleiul din tigaie, se adaugă vin și se lasă la cuptor 20 de minute. Se aduc la masă cu sos din smântână, muștar și mărar.

    Sursa foto: Shutterstock