Ingrediente
Pentru servit:
1. Carnea de pui se taie astfel încât să se obțină o foaie mare, care se unge cu sosul pesto.
2. Se rulează carnea, se leagă și se unge cu ulei. Se rumenește puțin în ulei și, după ce și-a schimbat culoarea, se transferă într-o tavă de cuptor.
3. Se toarnă supa de pui și se lasă la cuptor pentru 40 de minute, stropind rulada cu sosul din tavă.
4. Pesmetul se rumenește în unt topit, se adaugă pătrunjel, sare și piper și se aduce la masă ca garnitură la rulada de pui.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri