Ingrediente:
1. Carnea de pui se feliază și se bate ușor cu ciocanul pentru a obține o bucată mare, cât mai plată. Se presară cu sare și piper pe ambele părți.
2. Spanacul ales, spălat și scurs se pune la călit în unt și se lasă 5 minute.
3. Peste carne se pune spanacul călit, se presară cașcaval și se rulează.
4. Se prinde cu scobitori și se prăjește în ulei. Se servește alături de garnitură de orez, bulgur sau după gust.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri