► Ingrediente
► 4 piepți de pui
► un kg spanac
► 150 g ricotta
► o legătură mărar
► 2 linguri smântână
► 2-3 linguri pesmet
► parmezan ras
► 100 g unt
► sare ► piper
► 2 legături ceapă verde
► 1-2 fire usturoi
► 2-3 linguri ulei

► Preparare:
1. Se curăță și se spală pieptul de pui. Separat, se alege spanacul, se spală și se opărește. După aceea, se lasă la scurs.
2. Ceapa și usturoiul se curăță și se taie mărunt.
3. Se călesc în untul topit și se adaugă spanacul tocat. Se condimentează cu sare, piper, se adaugă mărarul, smântâna, parmezanul și pesmetul.
4. Se umplu piepții de pui cu crema de spanac, se pun în tavă, se stropesc cu ulei și se bagă în cuptor. După ce s-au rumenit, se servesc cu ricotta.