Ingrediente
1. Caisele si prunele se pun la
înmuiat în apă caldă și se lasă
30 de minute.
2. Apoi, se scot, se scurg bine
de apă și se mixează la robot
cu un pic de unt moale.
3. Carnea se taie în așa fel încât
să se obțină o foaie cât mai
lată, se presară cu sare și piper.
4. Se pune amestecul de fructe
mixate, se rulează, se leagă cu
ață de bucătărie și se unge cu
restul de unt. Se așază în tavă,
se presară cu sare și piper și se
lasă la cuptor o oră maximum.
5. Se taie după ce carnea a stat
10-15 minute, după copt.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri