Ingrediente
1. Carnea de curcan se taie pentru a forma o foaie.
2. Măslinele fără sâmburi se mixează și se amestecă bine cu 100 g unt şi ceapa tăiată mărunt.
3. Amestecul de măsline se întinde pe foaia de carne, se rulează şi se leagă.
4. Se unge carnea cu restul de unt, se aşază în tavă, se presară cu sare, boia, piper şi cimbru. Se toarnă vinul în tavă, se adaugă apă cât să fie un sos şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute. Se aduce la
masă cu capere pe deasupra.
Sursa foto:Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
Faima, bat-o vina! Pamela din Dallas nu mai arăta deloc așa! Actrița (71) s-a transformat total după ce a renunțat la actorie
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)