Pește pane am mai mâncat, pește umplut am mai mâncat dar pește pane umplut…nu am mai servit până acum. De ce am ratat eu oare bunătatea asta?
Ingrediente:
Pentru prăjit:
1. Brânza se amestecă bine cu ceapa tăiată mărunt și se repartizează amestecul pe cele patru felii de pește. Se rulează feliile de pește și se prind cu scobitori.
2. Oul se bate ca pentru omletă cu sare și piper și în alte două farfurii se pun făina și pesmetul.
3. Se trece fiecare bucată de pește prin făină, ou și pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte. Se servesc cu mărar proaspăt și feliuțe de lămâie.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri