Ingrediente:
► 4 peşti
►4 felii mari bacon
►4 linguri muştar
►o lingură ulei
1. Peştii se spală foarte bine şi se lasă la scurs. Apoi, se taie transversal.
2. Muştarul şi uleiul se freacă şi se ung peştii. Se îmbracă în bacon.
3. Se frig peştii timp de 10 minute pe ambele părţi şi se aduc la masă fără bacon.
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_7bd0fd217d1e8bb5edac8602112b8179.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_050c74ffee75ff1ef8cb1d8ded376d39.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_cdc5ccba4649969283487a33c28b26da.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_158f768746aee1b2fa052d0ec8b87974.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_db20896fa41bc8fcbe462f7d82ec2e83.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_1bcc9e704e33b57083f5337f71f83f52.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_d9da438d538f7755f8c4d7f85a9334c5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_58a825721eee84b48c572a6c3ccc1f75.jpg)
RECOMANDĂRI
Zacuscă de fasole - Top 5 cele mai bune rețete
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_e28ded00a701dfd701171749cc3174c1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_2a68b238564eb5fce65a39ee5f319f4e.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_a107dc5357d4a47082aabd058288cdbb.jpg)
Libertatea.ro
Gem de prune – rețete delicioase și ușor de încercat
Horoscop