Ingrediente:
1. În ulei încins se pun ceapa și usturoiul să se călească la foc mic, aproximativ 10 minute.
2. Se scoate apoi ceapa, se curăță tigaia și se pun ficățeii de pui, care se lasă doar cât să-i schimbe culoarea la exterior, dar la interior sa rămână roz.
3. Se toarnă coniacul, se poate flamba, se lasă 2-3 minute pe foc, apoi ficățeii se lasă să se răcească și se pun în blender, împreună cu untul. Se adaugă ceapa, usturoiul, sare și piper.
4. Se mixează și se dă la rece pate-ul obținut, de pe o zi pe alta.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/46_3a589c358790b985591d5be66ff2423a.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/29_9fdafe3c4b935dcdc80255405c185207.jpg)
Tvmania.ro
Un super serial începe în curând la TV
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_f21480e5c138895e8a35fa4762885d56.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_2bc59951e62bb9cad1b1a749f810d745.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_4b44fd56088eff6c864fc47a21fb651d.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_f7e5d5427ecb26c56a5883080b1bf9cc.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_65a7292155bd277afa6531afbae7657b.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_b5f508bdec2c32c84b0da70c4e154173.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_d9da438d538f7755f8c4d7f85a9334c5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_58a825721eee84b48c572a6c3ccc1f75.jpg)
RECOMANDĂRI
Zacuscă de fasole - Top 5 cele mai bune rețete
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_828f4b5e06e05bebd70a2eb6b45d1ae1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_b8243ba72b55c202b69f8a0cd58b5ecc.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_314fecba9abc9041fa1a618e50ce150b.jpg)
Libertatea.ro
De ce sărbătorim Sfânta Maria de două ori pe an
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_0d5d40c1148f6860bc1fa8638ffaf583.jpg)