Ingrediente:
1. Baconul și cârnații feliați se pun la rumenit în ulei.
2. Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare, conform indicațiilor de pe ambalaj.
3. Se unge cu unt un vas de cuptor și se pun pastele bine scurse.
4. Se toarnă smântâna, se adaugă baconul și cârnații, se așază brânza și se lasă la cuptor pentru 20 de minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri