► Ingrediente
► 450 g salam
►o ceapă medie
►un ardei gras verde
►5 ciuperci mici, conservate
►300 ml suc de roşii
►2 linguri pastă de tomate
►2 linguriţe oregano uscat
►250 g tăieţei sau alte paste după gust
►busuioc
► Preparare:
1. Într-o tigaie încăpătoare se călesc în ulei feliile de salam fără pieliţă, ceapa tăiată mărunt, ardeiul tăiat cubuleţe şi ciupercile tăiate mărunt. Se lasă 5 minute pe foc. Apoi, se pune sucul de roşii, pasta de tomate şi oregano.
2. Se lasă la fiert şi, după ce dă în clocot, se mai lasă 15 minute pe foc, amestecând din când în când.
3. Între timp, se fierb şi pastele conform indicaţiilor de pe pachet, se amestecă cu sosul şi se aduc la masă cu busuioc, după gust.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri