Ingrediente:

  • 8 bucăți șnițele de soia
  • 4 roșii
  • un cub concentrat legume
  • 4 linguri maioneză de post
  • o pungă paste fără ou
  • verdeață
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Șnițelele se pun la fiert în apă cu un praf de sare și, eventual, după gust, un cub de concentrat de legume.
    2. Se lasă 20 de minute, se scurg foarte bine, se taie cubulețe și se pun la călit în ulei.
    3. Se pun pastele la fiert, conform indicațiilor de pe ambalaj.
    4. Se taie cuburi pulpa roșiilor.
    5. Pastele fierte se trec sub un jet de apă rece, se scurg bine, se amestecă apoi cu roșiile și verdeața și se aduc
    la masă cu maioneză și bucățelele de șnițele de soia rumenite.

    Sursa foto:Shutterstock

    Încearcă mai multe retete cu soia delicioase