Ingrediente:
1. Șnițelele se pun la fiert în apă cu un praf de sare și, eventual, după gust, un cub de concentrat de legume.
2. Se lasă 20 de minute, se scurg foarte bine, se taie cubulețe și se pun la călit în ulei.
3. Se pun pastele la fiert, conform indicațiilor de pe ambalaj.
4. Se taie cuburi pulpa roșiilor.
5. Pastele fierte se trec sub un jet de apă rece, se scurg bine, se amestecă apoi cu roșiile și verdeața și se aduc
la masă cu maioneză și bucățelele de șnițele de soia rumenite.
Sursa foto:Shutterstock
Încearcă mai multe retete cu soia delicioase
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri