Ingrediente:
1. Mazărea curățată se pune la fiert 10 minute în apă cu sare.
2. Se scurge apoi fără a arunca apa de fiert. Se păstrează câteva boabe pentru servit. Se adaugă coriandrul, pătrunjelul, mugurii de pin, parmezanul, uleiul și sucul de lămâie. Se mixează și se potrivește gustul de sare și piper.
3. În apa în care a fiert mazărea se fierb și pastele, se scurg și se amestecă imediat cu sosul și mazărea boabe păstrată. Se servesc imediat.
Sursa foto: Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)